ONZE HISTORIE

Wij vertalen uw wensen

naar uw droomhuis

Bouwbedrijf Hedi werd in 1970 opgericht door Peter Hetsen en Gerrit Dierkes (Hedi is de samenvoeging van de eerste twee letters van beider achternamen). Ze vestigden zich in een landbouwschuur. Hun eerste project was de bouw van een patatkiosk. Jaren later stapte Gerrit uit het bedrijf en zette Peter het bedrijf voort. Hij bouwde in de loop der jaren het bedrijf uit tot 40 vaste werknemers.

In de jaren ’90 vestigde Hedi zich in een zelf ontworpen representatief kantoor en een professionele timmerwerkplaats. Het bedrijf veranderde zijn naam in HediBouw en moderniseerde zich op vele fronten. In 2008 werd dit proces bekroond door de verkiezing tot ‘onderneming van het jaar’. In 2010 vierde Hedibouw zijn 40-jarig bestaan met een groots feest.

In 2012 droeg Peter Hetsen zijn bedrijf over aan zijn zonen Jeroen en Paul. Zij zijn opgegroeid in het bedrijf en vormen samen de nieuwe directie. Zij introduceerden een nieuwe stijl van leidinggeven, waarin medewerkers optimaal worden gestimuleerd het beste uit zichzelf en het bedrijf te halen. Sinds 1 januari 2020 heeft Paul HediBouw verlaten om een andere uitdaging aan te gaan, Jeroen zet het bedrijf voort.

Hedibouw
Noorderbaan 38
8256 PR Biddinghuizen